Bröt ihop totalt – Stronger Life

Stronger Life

Bröt ihop totalt

Jag skulle ha tränat idag efter jobbet men kom inte ens till att byta om för jag hade så ont i magen på nått sätt, som magkatarr och träningsvärken blir bara ett hinder så jag känner att jag väntar in till imorgon på morgonen kanske. Jag har inte kört morgonträning på ett tag nu så jag testar imorgon bitti.

Idag har vi haft en känslomässig dag här hemma. Minstingen här hemma blev bjuden på ett kalas för någon vecka sen, till en grannunge. Jättekul. Men igår kom en inbjudan till en av hennes bättre vänner. SAMMA DAG som till den vi redan tackat ja till.

Gissa om hon bröt ihop. Jajamänsan, hon bröt ihop med krokodiltårar och länge. Herre Gud vad taskig jag känner mig men att avboka vore ännu värre och att gå hälften kanske inte heller är så schyst, så ja vi fick helt enkelt tacka nej. Så jobbigt när det är en nära vän.

Och hon är ju bara så fin och söt efter att ha haft sin långa gråtstund…
“Tack mamma för att du orkade trösta mig så länge..” alltså jag dör! Klart att man gör det för sitt barn, jag respekterar deras känslor och tankar.

Nu tänker jag förbereda min matlåda, fruktlådor till barnen, barnen och mina träningskläder samt plocka undan lite. Imorgon är det redan onsdag, jag älskar när det går undan. Snart helg igen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. StrongMama

      Ja jag tror jag behöver en läkarkoll, det händer lite smått här och där på mig känns det som. Inte bra. Men ska köra idag onsdag, absolut. 🙂 Vad härligt det är när det uppstår en sån längtan efter nästa pass, asgrymt! 😉