Kid’s Concept – Stronger Life

Stronger Life

Kid’s Concept

Innehåller annonslänkar

Åh det här vädret gör det inte lättare direkt, när det kommer till att längta till helgen. Men det är så nära nu, jag har planer på fredag och lördag sen får söndag vara fritt från besökande och jag ska egna mig åt att bara fixa med allt i hemmet.

Idag har jag en sån träningsvärk och det är ju verkligen en smärta vi älskar att hata. Och jag som är mitt uppe i mitt kämpande här med vikten, ja då finns det två stooora lådor fyllda med pepparkakor här på kontoret. OMG ,plågeri på hög nivå. 😀 Ja jag tog EN, jag vet att jag inte borde, jag ångrade mig i samma sek jag svalde men shit vad fort det gick.

Jag ska ändå kämpa på, idag är det vila för att min kropp kan knappt fungera just nu. Imorgon är det träning medan ena dottern är på kalas hos en vän. Lördag är det också träning på morgonen och sen vilar jag söndag. Låter som en bra plan.

Jo juste, jag ska ju möblera om i helgen. herre Gud hur ska jag få tid med det? Hur ska jag hinna med? Men jag har sagt till barnen att vi ska göra det sedan mer än 1 månad tillbaka. Så kanske jag ska försöka. Men först ska jag lista ut om de ska få nya sängar och få lite mer “äldre-barn” rum eller hur vi ska göra.

Lite tips från Kid’s Concept

 

SOFFA SAGA / BORDSLAMPA / FIASPEL / PLOCKLÅDA / TIPITÄLT / MJUKDJUR / DRAGDJUR / GITARR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.