Stronger Life

Min födelsedag

Hola amigos, jisses vilken annorlunda födelsedag det här har varit. En födelsedag med sjukt barn känns inte som någon dag man vill fira alls. Men mina föräldrar dök såklart upp och ville fira mig. Men hela dagen bestod av att kolla av dottern min, att hon inte hade feber, att hon inte fick för ont i magen etc.

Fodelsedag-bday

Nu på kvällen blev jag orolig för hon fick otroligt ont, grät av smärta och var rädd. Och först var jag beredd att åka in till barn akuten men det gick över lite med vetekudde så nu har hon somnat. Jag får lov att avvakta och se hur natten blir, men vi har tagit hit mammas kläder så att hon kan stanna och sova här ifall att.

Just nu vet jag inte vad jag ska dela med mig mer av. Jag är nollad på tankar. Har inte sovit många timmar och är rätt så orolig över om vi ska in till akuten eller inte. Man vill helst inte åka in i ”onödan” och sitta där i 10 timmar.. men visst finns risken. Jag ber bara till högre makter att det ska bli en bra natt, jag är livrädd för natten!

Hur som så ska jag stanna hemma och jobba hemifrån imorgon igen. Jag ska lägga mig tidigt idag för att gardera mig sömn ifall det blir kaos.

Säger god natt denna tisdag och Happy Birthday to me 🙂

 

Blommor-vackert

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.