Eftermiddag på akuten – Stronger Life

Stronger Life

Eftermiddag på akuten

Vilken dag jag fick tillslut! Min äldsta dotter hade ont i magen hela dagen och var väldigt orkeslös. Hon åt inget, hon pratade inte, hade bara ont och grät av smärta. Så vi ringde Doktor.se och hörde med de vad det kunde vara och vad vi kunde göra. Tipset va att åka in akut på en gång. För att undvika att det är blindtarmsinfektion. Så vi rusade in till närakuten som rådet varit. Under de 3-4 timmarna vi var där så eskalerade smärtan rejält men ingen tittade på henne ändå. Konstigt det där. Efter femte gången som hon grät av smärta så fick hon Alvedon. 30 minuter senare, inte alls bättre. Träffade läkaren, inget fel på henne. Urinprov, inget fel. Blodprov, inget fel. Tempen, ingen feber. Men hon orkade inte ens prata, var blev som ett lakan och varvade mellan att gråta och sova.. men det var inget fel…. “åk hem och avvakta några dagar..” WTF okej. Vi åker hem och gråter några dagar av smärta, äter inget i några dagar och stirrar in i väggen, för det är så hon betet sig idag.

Jaja vad göra. Det var bara att åka hem och vila. Nu hoppas jag på en ganska ok natt i alla fall men vi blir hemma imorgon också. Och imorgon fyller jag år.. grattis till mig 😉

God natt raringar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.