Stronger Life

Måbra tips från Welloteket

Visste ni att det var Veganska dagen igår? Tydligen finns det dagar för allt möjligt och igår vad det veganernas dag, den 1 november. Jag har ju inte jättekoll på alla speciella dagar förutom de faktiskt stora dagarna. Men jag kom att tänka på att Ida Warg är ju vegan och hon är så bäst för alla hennes produkter som hon tar fram är alltid veganska. Det är rätt viktigt tycker jag, att man jobbar med det man själv står för. Jag gillar verkligen Ida på alla sätt och vis, hennes styrka är otrolig, den resan hon gjort (läs hennes bok) och allt hon åstadkommit. Hon är grym, en driven tjej som verkar vara väldigt positiv.

Jag vill mer än gärna stötta hennes varumärke Ida Warg skönhet.

Mina favoriter från Ida Warg är hennes brun utan sol produkter och jag använder själv, flitigt de här dropparna. Varje kväll har jag några droppar i min nattkräm och vaknar upp solkyst och fräsch. 😉 Nu ska jag ge mig in på att testa hennes hårvård också. Där är jag lite mer kinkig gällande hårvård, för att inte tappa det lilla jag har kvar 😀

beauty-life-produkter

Och för att må bra inuti och inte bara på utsidan så tar jag hand om mig med kosttillskott från Welloteket som har väldigt bra priser. Bedtime är för att gå och lägga mig och lättare kunna sova för jag är en person som gärna snurrar omkring tusen gånger, tänker för mycket och kan vara vaken i 2 timmar med mina tankar och grubbel. Och sen tar jag även KSM 66 eller Ashwagandha som är samma grej bara att KSM 66 är ett annat märke men det innehåller örten Ashwagandha som är just lugnande på ett naturligt sätt. Nu när jag har haft ångest på senaste tiden, så har jag börjat ta det igen.

nature-skonhet-feel-good

 

Bedtime // Ashwagandha //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.