Stronger Life

Skönhetstorsdag

oktober

God morgon torsdag och Halloween, vad skönt det är att kunna ta sovmorgon varje dag, att kunna vakna i lugn och ro framförallt. Jag går upp tidigt ändå, men istället för 5:30 så går jag upp 06:00. Men jag väcker inte barnen, de får sova ut. Istället passar jag på att börja min arbetsdag hemifrån, tar min kopp kaffe i lugn och ro, utan kollegor som babblar eller barn som tjatar. Bara jag i min ensamhet i sängen eller i köket. Det är otroligt mycket värt för mig att kunna ha ett sånt flexibelt jobb.

Dessa dagar har jag tränat efter jobbet, förut så tränade jag på morgonen men det blev rätt jobbigt att inte kunna hoppa och skutta som jag måste göra i mina pass (upphopp tex och burpees) för jag är rädd att väcka barnen och helst vill jag inte väcka de innan det är dags. Onödigt. Så jag vet inte om jag ska fortsätta köra på morgonen eller hur jag ska göra.

Mammafitness-weight-viktnedgang

Idag ska jag äntligen få åka in till stan och göra YummiLashes. Jag har testat några stycken, jag blir sällan nöjd för jag har långa ögonfransar och vill ha ett fint böj men får oftast bara fransar som pekar uppåt, rakt uppåt istället för raktfram som de brukar göra. Så det enda är att de omdirigerar fransarna upp i skyn haha, men jag vill ha ett fint böj. Vi får se hur den här tjejen kommer att vara, det är en ny salong jag testar, återkommer längre fram. Ska även passa på att testa Yummibrows, alltså fixa brynen. 😀

Idag är det ju Halloween!! Alla de små monsterna (bokstavligt talat) kommer ut idag, utklädda till läskiga saker och knackar dörr. Mina barn ska också ut, har ingen aning som vad för jag har verkligen legat efter men de får hitta på något. Se bara till att ha godis framme så alla barnen glada ändå.

Ha en fin Halloween-torsdag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.