Stronger Life

Min läskiga man

Hej på er denna Halloween kväll. Har ni haft en fin kväll? Jag hade några ärenden att göra efter jobbet så jag slutade tidigt, åkte för att göra mina Yummilashes och bryn, sen skyndade jag mig hem för att jag skulle hjälpa barnen med smink och kläder. Men jag hann inte. Maken och min mor fick göra det bästa de kunde och lämnade sen barnen hos kompisarna. vilken tur att det blev bra tillslut, för igår mådde jag inte så bra med tanke på hur galet allt blev med min äldsta dotters vänner. Men idag var det en ny dag och allt verkade bra.

Jar brukar sminka mig till något men inte denna gång, hann ju inte och sen ville jag inte förstöra mina bryn och fransar. Visar bilder sen. Jag är för trött idag men jag är väldigt nöjd.

Imorgon jobbar jag hemma och tar det lugnt hela fredagen. Ska träna tidigt på morgonen så att det är klart och sen sätter jag igång med jobb. På kvällen ska vi se om vi ska hjälpa min svägerska och flytta lite möbler eftersom hon håller på att flytta hemifrån.

Men nu behöver jag vila, så jag stänger ner.

Barnen sminkade maken idag.. ⇓

laskigt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.