Stronger Life

Jobbar för framtiden

godmorgon

God morgon onsdag. Snabbt går det tycker ni inte det? Höstlovs veckan också, det är lugnt på kontoret, i trafiken och på fritids också. Jag har typ en kort vecka också, jag slutar tidigt torsdag och jobbar hemma på fredag, så det blir rätt så lugnt.

Nu är det kallt på morgonen, jag ser mina grannar stå och skrapa rutor, jag ser nollgradigt på termometern, jag ser vinterjackor. Det hela får mig bara att längta ännu mer till min lägenhet i Spanien. Kan fortfarande inte förstå att jag har en, men det är sant, vi har köpt Vi har verkligen köpt en 3a i Spanien. Wow. Palmer, havet, stranden, poolen, barer, tivoli, restauranger, strandstråk, vacker natur, allt är vårt där borta.

Ett av målen 2020 är att fira jul och nyår där, i alla fall nyår för jul är något att vara med familj och släkt och så länge mina föräldrar finns vid liv så kan jag inte ta ifrån de barnbarnen på julafton.

Men vi ska fira en sommar där också, njuta av sommarvärmen till max och få bada i vår pool. Men för att komma dit så behöver vi jobba, jobba, jobba 🙂
So here we go, lets do this day!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.