Stronger Life

Elakheter

God kväll bästa ni, jag har suttit med besök idag så jag har inte hunnit fram till datorn alls. Men sen har jag suttit en hel del på kvällen, fastklistrad vid telefonen. Det visar sig att nu är 9-åringarna helt inne i att vara taskiga mot varandra, i att försöka äga varandra, i att försöka gadda ihop sig och allt vad det är. Den ena frågar min dotter om de kan gå på Halloween, de bestämmer och det är ok. Men sen hakar en till på och då backar den första ur. Min dotter frågar om de inte kan gå tillsammans allihopa men tydligen kunde de inte det. Så trist att det redan börjat med sånt skit. Så fort barnen blir stora nog att kunna kommunicera själva så är det kört, då börjar elakheterna och gud vet vad. Tyvärr visade det sig att den andra tjejen skulle åka bort, till sina morföräldrar så nu står min dotter kvar ensam utan någon att gå med. Suck..  här sitter jag och jagar vänner, folk är bortresta, andra har gaddat ihop sig och kör sitt ”men vi är redan 4 st” … va fan spelar det för roll liksom? Åh jag orkar inte.

Jaja, det finns värre saker i livet antar jag……eller njaa. jag tycker redan det är illa när jag ser min dotter ensam och sårad. Hatar det här samhällets tänk ibland! Så ägande och uteslutande.

Sorry men jag är i affekt, det blir så då.
Nu ska jag ta och varva ner lite, ta en kopp te, kolla mina mail, duscha och sen lägga mig tidigt.
Jag hoppas att det hela löser sig imorgon.

oktober-busellergodis

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.