Stronger Life

Vara miljonär!

 

Innehåller annonslänkar

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.


God morgon torsdag! Vi har lite ärenden denna morgon, jag och min äldsta dotter, så jag stannar och jobbar hemma för att börja lugnt och sen har jag ett annat ärende privat på eftermiddagen. Så work at home it its. Men det känns bra. Jag behöver få vila och gå omkring i lite hemmakläder och slappa lite innan jag tappar det helt. Det är så mycket mentalt, det är så mycket fysiskt också. Jag har länge känt att jag behöver vila mig. Men jag kör bara på ändå, det är aldrig bra. Men nu är det snart helg också. Så jag håller ut så gott jag kan.

En rolig grej just nu, är att min svägerska ska flytta, inom någon vecka eller två. Hon är mitt uppe i att köpa saker, planera och skriver till mig hela tiden för att få tips. Det är så gulligt och jag hjälper så gärna till. Så nu tittar jag lite på inredningstips, shopping av hemmamöbler, presenter och textiler. Allt möjligt i en salu blandning. 🙂

Jag hamnar ofta i lägen då jag önskar att jag var miljonär, precis som när man var liten och drömde om att vara rik och ha fred på jorden. Jag vill så gärna svämma över av pengar så att jag kan köpa ett hus till min mamma i sitt hemland, så att jag kan betala av vår bostad i Spanien på en gång, så att jag kan köpa allt mina nära och kära önskar så som inredning till ett nytt efterlängtat hem, ny bil till min man, bostad nära oss till min far, etc. Det är mer ofta jag tänker på andra än mig själv gällande pengar, vet inte varför men det är som en dröm att kunna hjälpa andra människor, på både ekonomiska sätt men också mer mentala sätt. Jag tänkte många gånger att jag skulle bli psykolog men orkade inte ta linjen på 5 år.

Nytt och snyggt till hemmet? Finns så mycket fint överallt.

 

 

 

Mugg / Lampa / Gryta / Kudde / Skål / Matta / Brödrost / Kuddfodral / Skål

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.