Stronger Life

Planning next project

Jag vill så mycket olika saker. Jag vill nästan för mycket i livet, undra varför det är så. Men jag vill hela tiden ha många projekt igång, många saker att göra, många bollar i luften och det är inte bra. Dels för att det är lätt att bränna ut sig men också för att det är lätt att det blir så mycket att tillslut blir inget gjort. Bättre att ta en sak i taget. Speciellt när man har så mycket att göra som jobba heltid, två barn, träning, bloggjobb etc. Men jag har avverkat ett av mina projekt som var att köpa ställe i Spanien. Köpt och klart, det känns otroligt bra men lite overkligt eftersom vi inte kan se det NU. Sen gick allt så snabbt också. Men nu är jag inne på nästa projekt. Har inte bestämt om det ska bli körkort eller plugga. Både kräver plugg, antingen en kurs eller teorin. Vi får se.

mal-mindset-samarbete-influencer

Kommande projekt

  • Jag skulle vilja plugga igen. Jag kanske inte behöver ta något långt, som ett program eller en hel utbildning på en gång utan man kan ta en kurs i taget tills man byggt på sin egna diplomerade utbildning.

 

  • Jag skulle gärna vilja satsa på körkort! Jag borde ha tagit det för länge sen, men nu är det som det är, inte direkt försent men det börjar bli dags att ta tag i det om jag ska göra det någon gång. Mina föräldrar blir äldre och jag vill gärna kunna köra runt de om och när de behöver det.

 

  • Jag skulle gärna vilja gå ner i tid på jobbet och satsa mer på sociala medier. Jag älskar att blogga, att skriva, att få ner tankar, känslor och åsikter på bloggen. Att tipsa om shopping, ha samarbeten och en massa annat. Men det kräver tid och det är rätt svårt att ge det tid när man jobbar heltid 100%

 

  • Jag vill samtidigt jobba och tjäna bra pengar, spara så mycket jag bara kan. Jag vill spara, spara och åter spara så att jag kan ta en resa till Paris tex, utan att det ska typ kännas på kontot. 🙂 Speciellt nu när man har landställe utomlands. SPARA!

 

life

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.