Stronger Life

Att inte förstå innebörde

home-husliv

 

God morgon onsdag. Idag börjar jag lugnt hemma, kroppen skriker vila men jag kör bara på i alla fall, inte bra.  Så jag behövde dra i handbromsen lite och ta det lugnt denna morgon.

Igår hade vi en trevlig stund hos en vän och åt så otroligt mycket god mat att jag rullade hem på kvällen. Vi var 7 pers som klämde ihop oss i ett litet kök. Men det gick så bra så. S är en underbar kock och bjöd på massa gott. Hennes hundar är underbara de med.

Maten var typisk indisk mat, otrolig god och lite stark. Det blev en hel del vindrickande så det bli kul att se hur alla mår idag. Jag tog det lugn för att kunna bli frisk någon gång och jag behöver verkligen hitta tillbaka till min kost som sagt. Jag har inte tränat på flera dagar, två veckor snart och det märks så tydligt på mig som person men också på kroppen. Men snart är jag tillbaka. Behöver bara kvickna till från den här konstiga förkylningen som varken bryter ut eller försvinner.

vanner-kompis

Jag blev så paff över en kommentar min vän slängde ur sig igår.. ”Ingen åt salladen, åh vad glad jag blir”.. alltså va? Där märker man hur så många människor fortfarande inte förstår hur viktigt det är att få i sig grönt. Hur viktig kosten är att balansera. Att vara glad för henne, handlade om att då hade de ätit hennes mat. Det förstår jag. Det var otroligt gott. Men att inte förstå det viktiga med att få i sig grönt, att balansera kosten, gjorde mig lite förbryllad. Men som sagt, det var gott!! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.