Stronger Life

Rycka upp mig !

God morgon finisar. Hur mår ni? Jag vaknade tyvärr lite snorig, jag känner mig sjuk men jag försöker hela tiden motverka det, har ingen större lust att bli sjuk nu när jag har så mycket att göra på jobbet. Men en del av mig vill tillåta mig bara bli sjuk så att jag kan ligga på soffan och inte göra något alls. Det är som att kroppen och psyket skriker efter det men jag kommer ändå inte göra det, jag har för hög arbetsmoral för det.

Idag har jag förutom en massa jobb, även en middagsinbjudning runt 17 tiden. Så det är bara att rycka upp sig och åka hem till min vän för en härlig middag. Hon är grym på att laga mat. Jag tar med mig tre kollegor och åker över till S. Sen hoppas jag på att min fina man hämtar mig för jag misstänker att jag kommer vara helt slut.

Min man är verkligen fin, jag smörar inte bara haha. Helt ärligt så inser jag för varje år som går, allt mer och mer hur mycket han faktiskt stöttar mig, hur mycket han bryr sig, hur mycket han tror på mig och många gånger ser även upp till mig. Han är en sån fin familjefar, han är en underbar make, min absolut bästa vän.❤️

love-karlek-amor-aktenskap

Nu får jag önska er en fin tisdag, jag ska rycka upp mig lite och få jobb gjort här hemifrån, innan jag åker till kontoret och skickar iväg ungarna till skolan.

Ha en underbar dag, ta hand om er så hörs vi senare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.