Stronger Life

Nya lurar till nya tag

samarbete

I samarbete med Teknikdelar.se

Jag saknar att träna, jag älskar min träning och behöver den verkligen. Men nu har jag haft så mycket att göra och varit så stressad inombords att jag varit krasslig i två veckor till och från. Jag som hade kommit in i en bra rutin med att träna på morgonen innan jobbet, kändes så grymt bra.

Varje morgon upp och träna, på med hörlurarna och köra mitt styrkepass innan det var dags att väcka barnen och skicka iväg de till skolan.
Men jag saknar också att gå ut och gå på mina promenader, på våren och sommaren brukar jag ta mina lurar och lyssna på hög musik eller en bra podd. Däremot märkte jag denna sommar att mina lurar inte var så bra gällande volymen. Det gick inte att höja så mycket som jag kan med applelurarna med tråd. Men det känns bara struligt med trådlurar.

Nu har jag kollat runt lite på trådlösa hörlurar och har hittat några kandidater att prova på. Ska man köpa trådlöst så ska man lägga en slant tycker jag, för att det ska bli bättre ljud och kvalité. Jag använder ändå mina lurar rätt mycket i träning, promenader, på jobbet och till och från ställen. Jag är alltid inpluggad i en bok, musik eller podd. Så det är ju värt!

Nu ska jag kurera mig som attans, ta hand om mig, varva ner, ta det lugnt och komma igång snart med min träning och nya lurar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.