Stronger Life

Natten tog aldrig slut

Jag tycker att den här dagen går så otroligt segt fram. Samma sak kände jag gällande natten, jag sov och vaknade i ett. Natten tog aldrig slut. Nu har jag väntat på att lunchen ska komma men förmiddagen tar ju inte slut. Och den där middagen ikväll är det enda jag ser fram emot men ändå känns den så långt bort.

Idag har jag pratat med mäklaren igen och måste börja föra över pengar till lägenheten. Jag måste säga till om vad jag vill att han tar ut ur lägenheten så att allt är klart när jag kommer dit nästa gång. Det är så smidigt och bra! Shit vad jag längtar. Kanske får bli en till weekend i december eftersom vi nyss kom hem, ska samla pengar och jag vill heller inte att barnen missat mycket skola.

Jag är lyckligt lottad som faktiskt kan språket (spanska) för det har varit så enkelt att göra allt det här. Men för mina kollegor som också äger något i Spanien, så säger de att det varit jättejobbigt. Jag förstår det, eftersom det är svårt när man går genom svenska mäklare som inte hjälper till med så mycket och dessutom att man inte kan språket.

Nu ska jag ta en kaffe efter min goda lunch och sen fortsätter jag jobba lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.