Stronger Life

Nyheten släpps!

Hej bloggen.! Och nya veckan också såklart, en ny vecka med härliga möjligheter, det här hoppas jag blir en bra vecka. Jag har återhämtat mig lite lätt men har en del kvar att gå för att vara helt hundra. Och det värsta är att jag har en middagsinbjudan med lite vin på tisdag… men jag får sånt avsmak just för att jag har haft min ångest. Men vi får se om jag går på middagen bara och sen hem eller om jag hoppar över det helt? Imorgon är en annan dag.

Idag väntar mycket jobb men också roliga nyheter i Spanien. Vi har bokat en bostad i Spanien, Torrevieja!! Min dröm va ju att få ett landställe i Spanien, en lägenhet nära stranden, med en pool i området, med balkong och strandstråk. Nu har vi hittat vårt sommarboende, nu har vi nått ett stort mål vi hade i våra liv.  Vi var hos polisen och skaffade NIE nr som är som ID nr där, för att få äga något där. Och nu har vi bokat en bostad. En 3a som är rätt så ny, med pool och 5-8 min från stranden. Mitt i centrum, massa att café och restauranger. Jag älskar Torrevieja, jag älskar känslan vi hade där.

Vi åker snart tillbaka igen och gör om vår lägenhet så som vi vill ha det så ni får se mer bilder då. Möblerna här nedan är de som lämnas av ägaren, de får man behålla om man vill eller så ber man mäklaren slänga de så att man kan köpa in sina nya. De flesta ställena i Spanien bjuder på hemkörning, uppbärning och monetering! Love Spain.

vi firade med flaskan vi fick av mäklaren. Han bjöd på kontraktskrivning och Cava som var hur god som helst. Vilket liv det här kändes som. Vi satt ute på balkongen, njöt av värmen, njöt av att en dröm gått i uppfyllelse och skålade resten av kvällen. 🙂

 

Jag har inte ens hunnit med nya mål denna veckan, men lite kort och gott. 

– Komma tillbaka till min kost och träning
– Samla ihop de sista pengarna för att sätta in på banken i Spanien
– Må bättre och bli kvitt min ångest!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.