Stronger Life

Tillbaka i Sverige

Hej, jag är tillbaka i Sverige. Jag kom hem idag, vi har varit på en weekend i Spanien och skulle njuta lite av värme och mys men passade på att träffa en mäklare också. Vi åkte omkring med han runt i Torrevieja, fick en liten touristisk rundtur. Vi fick faktiskt även se lite bostäder, lägenheter som hade en pool och annat fint. jag har en idé på vad jag önskar mig av ett ”sommarställe” i Spanien. Vi kom fram till rätt mycket och hann till och med några andra ärenden därborta också.

Jag berättar lite mer imorgon för jag är så trött idag. Vi var ute igår, lite för sent, lite för mycket cava och sen sov vi bara 3-4 timmar. Upp och hoppa för att bli hämtade 4 på morgonen och åka mot flygplatsen Alicante.

Tyvärr åkte jag på en ångestattack från de andra världarna. Den var hemsk och jag visste inte om jag skulle sätta mig på golvet och bara tokgråta eller skrika. Jag ville inte vara med längre. Kunde inte prata, kunde inte le, kunde inte göra mimik alls i ansiktet, det var som att jag var förlamad. hemskt. Men nu har jag dragit i mig Magnesium, B-vitamin och annat som jag lär haft brist på och mår mycket bättre.

Jag ligger redan i min säng, utmattad, krossad av dålig kost, dricka, brist på sömn,
Jag kommer inte träna imorgon bitti, jag ger min kropp lite mer vila men ska försöka träna när jag kommer hem. Jag behöver verkligen ta igen kosten, på allvar menar jag då. Vet inte hur mycket jag gått upp av dålig kost men jag mår okej ändå, ingen ångest över sånt, jag har njutit men ändå, det är inget jag vill. Så imorgon behöver jag komma igång lite mer.

Spanien

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.