Stronger Life

Jag skulle verkligen vilja

Jag blev sugen på att dra igång körkortsprojektet igen. Jag vet inte hur jag ska ha tid, hur jag ska orka men på något sätt borde jag kunna klara av det. Det svåraste är inte körningen, jag tror att jag klarar den rätt så snabbt och bra. Jag har kört flera gånger förut och båda övningskört, köpt lektioner och buskört.??‍♀️ Men det är teorin som är den svåraste att hinna med.

Som jag tidigare nämnt så är det svårt med heltidsjobb, bloggjobb, barn och familj, deadlines och träning, aktiviteter och nattningar. Alltså jag satt och läste lite ur en hemsida häromdagen och jag läste samma mening över 3 ggr och förstod inte ens vad jag läste. Jag var så trött. Det funkar inte att läsa på kvällarna. Så när ska jag hinna med det?

Prioriteringsfråga. japp det blir en prioriteringsfråga. Om jag kan gå upp tidigt 5:30-06:00 för att läsa motiverande böcker och hinna träna så kan jag även gå upp tidigt och plugga teori och under en period kanske skjuta på träningen till eftermiddagarna ett tag. Kanske sätta ett mål på typ 1 månad, att jag plugga teori så mycket jag kan på morgonen och efter en månad så får jag ta det på eftermiddagen eller kvällen, men då har jag hunnit med körkortsboken en sväng.

Eller har någon ett annat bra tips? 

goals-mal

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.