Stronger Life

Prata med banken

Innehåller annonslänkar

Idag har jag inte jobbat mycket, jag avslutade mitt jobb rätt tidigt för jag kände att min kropp och mitt psyke sökte ensam- och egentid. Jag tycker det är viktigt att lita på sig själv, höra vad ens kropp behöver och ge efter. Jag har i två dagar, känt att jag vill vara själv, vill sitta och bara tänka, lyssna till mig själv, läsa en bok och sen höra mina tankar kring detta jag läst. Prata med mig själv, vad vill jag i mitt liv, vad vill jag av min framtid och allt det där. Jag tycket man behöver lyssna in lite mer till ens tankar och viljor, inte bara köra på livet.

Senare på eftermiddagen hade jag ett bankmöte. Så jag tog på mig fina kläder, fixade mig för att ha självförtroendet på topp och känna mig som en vinnare 😉 sen tågade jag in där och förklarade vad jag ville. Det lät positivt och bra, väntar på samtal idag för att veta hur det gått eller på måndag. Men jag tror det blir bra.

Förresten, idag var det ju kallt igen, isigt och speciellt nära vattnet som Hammarby Sjöstad ligger i. Det är verkligen dags för bättre skor och tjockare tröjor men än vill jag inte börja med vinterjackan än.. nya finbyxor, det är ett stort måste för mig. Har snart hål i mina av att använda de så mycket 😀

Trevlig helg på er, stay positivt 😉

 

 

1. Byxor / 2. Jacka / 3. Tröja / 4. Boots / 5. Klocka / 6. Bokstavshalsband / 7. Väska

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.