Stronger Life

Kasta inte sten i glashus

Det finns en sak som är så intressant med hur folk fungerar. Vissa personer kan klaga på andra att de kommenterar mycket på alla möjliga bloggar.. men om de klagar på det så är det ju för att de själva varit inne på alla dessa bloggar och läst bland kommentarerna eller hur? Och oftast står det i kommentarerna såna saker som:

”hur orkar du kommentera vartenda blogg du är inne på…”

Och då tänker jag direkt att ”hur orkar du som kommenterade det, läsa alla bloggar, gå igenom alla kommentarer och läsa de?”
För att en person ska veta att en annan kommenterar överallt så krävs det att personen själv läser alla bloggarna överallt. Hur patetiskt är inte det?

Varför stör sånt? Varför bryr sig folk om sånt som inte angår de? Varför tar folk åt sig av sånt som inte är riktat till de? Varför är folk så hatiska i det här samhället? Är det för att det är så många som mår så dåligt som gör att det syns tydligt därute bland kommentarerna? Hemskt.

Jag är en person som inte brukar läsa kommentarer, för jag är inte intresserad av att se vad folk svarar mig. Det är så jädrans sällan folk har något snällt att säga att det är inte värt att gå in och kolla upp ens svar på ens kommentarer. Otroligt tråkigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.