Stronger Life

Beautiful home

I samarbete med Canvasbutik.se

Kommer ni ihåg att jag skrev tidigare om att jag ville ändra om lite i hemmet. Min man kan ju bli lite trött på mig och mitt ommöblerande men det är mitt sätt att förnya hemmet kan jag tycka. Det är antingen det eller att jag ska börja sälja av möbler för att få in nya. Det är mindre kul för det brukar man alltid gå back en massa på. Sedan vi flyttade in i huset så har vi bytt soffa tre gånger, det är galet och det har gjort att vi gått back en massa pengamässigt men det gör inget, vi blev tvungna tills vi hittade ”rätt” soffa.. och tro mig, ändå skulle jag kunna byta ut den här också haha. Den är skön men den är inte bra i måtten mot rummet… Jaja, den lär jag aldrig mer få byta. Så jag gör vad jag kan och det är att ändra om i hemmet och bara beställa hem de små detaljerna, de som inte kostar en förmögenhet och som dessutom är lätta att byta ut eller flytta om. Så som tavlor, kuddar, prydnadsblommor eller vad det nu än är.

samarbete

 

Jag älskar posters som är med indianmotiv. Jag skulle gärna vilja inreda lite indianstil i hemmet, typ om man tänker på Carolina Gynning stilen. Hon är lite hippie men med mycket inslag av indian. Det går nästan hand i hand. Jag älskar sånt men är nog lite rädd att det ska bli för mycket. Sen är det ärligt för mycket att ändra om, det blir för mycket nytt att ta in och dyrt.

Men .. mina tavlor är något jag inte byter bort för nått i världen. Jag älskar de. Indianer, mäktiga hövdingar, starka kvinnor och vackra, starka, betydelsefulla (för oss) motiv på indianer. Men jag har inte många av de. Det har varit begränsat med de men nu har det slagit om.. Men så har jag set inne hos Canvasbutik.se att de har faktiskt fler indianmotiv än andra, bredare utbud och snygga ramar till bra priser.  Alla de posters är ju så otroligt fina, mäktiga och jag hade så svårt att välja bland de! Men jag hittade några favoriter.

samarbete

 

En annan sak (kanske för att jag är 80-90-talist) som jag föll för, är djur. Mäktiga djur som pantrar, tigrar, etc, det är något som talar till mig. En makt som vi alla har inom oss men sällan släpper ut, den djuriska sidan. Jag har den, jag kontrollerar den och jag känner den då och då ryta där inom mig. Vad bättre än att ha en sån i sitt träningsrum?! Mäktigt.

samarbete

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. StrongMama

      haha ja eller hur, den iden är ju bättre än att köpa in nya gardiner och soffor och mattor hela tiden. Jisses en ny matta kan kosta 8000kr men ibland är ju tex gardiner också kul att byta ut.. men även där går det några tusenlappar åt. 🙂