Stronger Life

Hudvårdsfavoriter

Jag älskar hur saker och ting utvecklas i livet. Att enkelt kunna beställa produkter till en Instabox och kunna få de samma dag levererade tex till jobbet eller nära ens hem. Bästa! Jag hade nämligen insett förra veckan att jag hade slut på vissa produkter som jag inte kan/vill vara utan. Så jag klickade hem de lite snabbt och fick de samma dag till Instabox nära kontoret. På väg hem tog jag ut paketet och åket hem. Enkelt, snabbt och smidigt.

Senaste beställning från Skincity:

Paulas Choice eye gel – Anti Aging ögon gel som svalkar och motverkar fina linjer och även svullnader. Jag lider av svullna ögon, alltid haft typ. Det är nog en genetisk grej. Har till och med varit inne på att gå in på kirurgi med det men är för feg för att skära i ansiktet, det är så läskigt när det kommer till ens face som man ska visa utåt varje dag.

Paulas Choice Ultra light serum- motverkar fina linjer och är rik på antioxidanter. Känns otroligt härlig att ha under dagliga ansiktskrämen.

hudvard-hud-hy-skonhet

Har ni testat hudvård från Skincity? Har ni testat deras hudvårdstest?  

För mig är hudvård jätteviktigt eftersom jag plötsligt som vuxen fick acnehy. Jag har inte haft problem med acne eller finnar som ung men efter graviditeterna så blev min hy jättedålig och känslig. Äter jag för mycket choklad så är det kört. Jag måste tänka på vad jag äter mer än någonsin, lite tråkigt men med Skincity hudtest fick jag bra produkter som håller min hy i schack.

Vilka är dina personliga favoriter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.