Stronger Life

Veckans mål

host-autumn-september-oktober-vattnet

 

Hej på er! Det är måndag och ny vecka. Hur härligt är inte det? 

Gårdagen var så mysig och härlig, vi var ute med familjen och promenerade i skogen, såg de härliga färgerna och njöt av vattnet som vi har här nedanför huset (typ 10 min gångavstånd). Vi har rätt fint runtomkring oss, även om jag inte älskar området så är det faktiskt ett fint område.

Idag känner jag att mina batterier är superladdade och jag är så redo för en ny arbetsvecka. Jag är redo för att ge järnet, för att umgås med vänner, kollegor och jobba hår fram till min ledighet i oktober. Jag kommer att ha ledigt några dagar i slutet av oktober för att åka på en affärsresa kan man säga.

naturen-beauty-skonhet-life-strongerlife

Förresten så är det sista september idag, shit pommes frites, vad den här månaden gick snabbt förbi. Misstänker att oktober också kommer att gå snabbt. November lite segare och december lika så. Plötsligt är det nytt år och plötsligt är det mars. Alltså åren blir bara mer konstiga och konstigare.

Det är måndag och jag börjar med veckans mål denna vecka:

  • boka biljetter till slutet av oktober
  • bygga upp blogg och instagram större och större
  • samla på mig mer flextid på jobbet genom att jobba mer
  • sköta kosten HELA veckan!!!! Inte en enda brödbit, inte en enda godis, ost, philadelfia, mc donalds, etc, nu får det räcka! Jag vet ju vad jag mår bäst av, det är resultat och bra kost, det mår jag bäst av.

Har du några mål denna vecka?
Berätta gärna och så peppar vi varandra på vägen.

 

fitness-blogg-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.