Stronger Life

Eros får mig att drömma

Jag har hittat ”tillbaka” (har aldrig riktigt varit där) till Eros Ramazzotti, en Italiensk artist som slog igenom på 90-talet (?). Någonstans där. Men hur som helst, jag satt på en uteservering för inte så länge sen, med min familj, tog en cappuccino, njöt av solens strålar mot ansiktet och hörde Eros i bakgrunden. Den stunden var magisk, jag älskade varje sekund, varje detalj, varje känsla jag kände, varje ord jag hörde, varje stråle som värmde mig.

Nu när jag hör Eros Ramazzotti så drömmer min kropp, sig bort till mina drömmar och mål. Jag får upp känslan ännu mer och fantiserar om att jag når mina mål snart. Jag drömmer om att njuta vid ett cafe igen, med min make, kanske en kopp kaffe igen eller ett glas vitt. Att få prata om allt, skratta med varandra och höra härlig musik i bakgrunden. Wow, vilken känsla jag fick.

Har ni något som får er att känna så? Att drömma er bort i huvud och vart enda cell i hela kroppen…

goals

Nu ska vi snart sätta oss ner och äta middag. Jag är hemma och avslutar mitt jobb här hemma så att jag kan passa barn medan maken är på med annat.
Idag bad jag om ledighet i slutet av oktober (mitten) men har inte fått svar. Så om jag får ledigt kan jag berätta vad som komma skall om ca 2-3 veckor. Apropå drömmar menar jag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.