Stronger Life

Kärlek på helgerna

Buenos dias amigos. Det är lördag och jag är så glad över att få vara hemma med familjen. Att få sovmorgon är ju att ljuga, för jag fick ju ändå ställa klockan och gå upp tidigt med min äldsta dotter som ska vara på sin gymnastik 09:00 på lördagar! Galet.
Men jag passade på att äta en en bra grötfrukost och sen på med träningskläderna och köra mitt träningspass för helgen.

Jag känner mig så pepp inför livet idag, är så taggad inför vår framtid. Helgerna är så mysiga just nu och jag är så tacksam att jag har min make som jag kan prata med. Att ha en livspartner som man kan prata om allt med, drömma sig bort, planera sin vardag, sin framtid, sitt liv. Att ha någon som delar samma drömmar och mål som du själv har, det är så guld värt för mig. Jag älskar att prata, jag älskar att drömma, så för mig är det här en viktig och betydelsefull egenskap han har, vi har.

Nu ska jag städa upp i hemmet lite och se om jag kan göra fint här inför kommande besök lite senare.

love-karlek

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.