Stronger Life

Lätt att man glömmer sig själv

 

Det är fredag idag! God morgon världen.

Har ni sovit gott? Jag vaknade lite senare idag, tog en sovmorgon fram till 06:00 och sen gick jag upp, satte mig med en kaffe vid datorn för att jobba lite innan övriga världen (huset) vaknade. Jag är så glad att det är fredag, så tacksam att ha haft en härlig torsdag med kollegorna och på så sätt fått ladda mina batterier lite.

Det är så lätt att man som mamma glömmer bort sig med sånt, visst har man tid att gå och klippa sig, fixa naglar och sånt men just när det kommer till att gå ut, umgås med andra än ens familj, så kan det ibland vara svårare. Men när man väl kommer ut så känns det underbart och som att få en helt ny energi. Man återvänder hem laddad och klar för en ny dag dagen efter.
Jag älskar att umgås med min familj men alla behöver en paus då och då, både från man och barn tror jag. Det gör en gott i äktenskapet men också i föräldraskapet. ?

Såg ni dimman igår förresten, visst va den häftig. Otroligt vackert med soluppgången vid vattnet. Alltså naturen är något alldeles speciellt, så är det bara.

Önskar er alla en härlig fredag, en härlig arbetsdag och en härlig helg när den väl börjar. 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.