Stronger Life

Kappa till hösten

This post contains adlinks

Nu när det blir allt kallare och kallare så gick jag och kollade på vilka jackor jag har till hösten. Vinter har man ju sin vinterjacka men hösten då? Den är svår tycker jag. För det kan vara en behaglig dag men vissa dagar är isiga. Men jag tror att en varm och skön kappa kommer man långt på. Jag älskar ju beige färgen men svart är det bästa för en halvklant som mig. Jag är ju den som lyckas spilla kaffe eller komma åt en dammig bil…

Men hur läcker är det inte med färg? Jag har en vän som har en kappa med tusenfärger typ, men på ett snyggt sätt. Den är alltså flerfärgad. Så snygg.

Jag tror jag går på den beiga i alla fall, jag älskar beige. Passar till allt, jeans och finbyxa, sneakers och känga. Den sista är lite 60 tal också, brun, jag som älskar 60-70 tal.

Vad har du för favorit? Eller vad har du för jacka till hösten?

 

Natur / Svart / Röd / Gråmelerad / Grön / Lila / Gul / Rosa / Blå / Rutig / Brun

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.