Stronger Life

Uppiffad inför AW

This post contains adlinks

Hello, visst är det härligt när man har grejer mitt i vardagen. Förut kunde jag tycka att ”vad trist att gå på AW på en torsdag, mitt i veckan”, men nu inser jag att det är ju mysigt att göra något mitt i veckan. Man förlänger helgen, man gör veckan lite roligare.

Det som känns mindre tråkigt är att jag sov riktigt dåligt och känner mig otroligt trött, helst vill jag hem och lägga mig tidigt men det kommer inte att hända. För jag drog på mig något fint i morse och ska banne mig ut och umgås lite med nya och gamla kollegor. Vi har fått nya i vår grupp, alltid kul med nytt blod men jag älskar också mina gamla, som numera är mina vänner.

Nu till hösten kan jag tycka att stövlar tillhör en hel del i vardagen. Till Jeans, till kjol, klänning, tunika men det är höstligt och snyggt. Tycker ni inte. Jag använder det alldeles för sällan, borde ha det mer för jag passar ju i det.

 

svart blus / svart kjol / boots / vit blazer / beige kjol

Okej mina vänner, dags för mig att hinka i mig en fjärde kopp kaffe för idag för att se om jag kan få upp pulsen och piggna till. Jag vet att kaffet inte hjälper men ändå ska man insistera med att dricka kaffe ifall att. ??‍♀️

Ha en fin torsdag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.