Stronger Life

AW på Thaibåten

Idag hade vi AW med nya och gamla kollegor och det blev riktigt lyckat. Många hade hoppat av men de som kom gjorde kvällen till något skoj. Mycket skratt och högljutt, mycket god mat också. Men två glas senare kände jag att nu får det räcka, det finns en dag imorgon också, jag var så trött idag att jag ville gråta. Så jag är inte på humör att vakna minst lika trött imorgon också.

Idag hade vi en äkta flamsig dag och det får mig att undra om vi är speciella och har det lite löjligt kul tillsammans mer än andra eller om det är fler som är så men inte vågar visa såna sidor för det är lätt att det blir lite larvigt, löjligt, töntigt. Men vi är stolta över att vara larviga och ha det så kul. Barnnivå kanske men som vi skrattar på jobbet så är ju det bästa stället att jobba på kollegmässigt.

Två väldigt väldigt trötta kollegor!!

Jag har aldrig varit på Thaibåten i Stockholm, den som har sand och allt utanför. Jag har tyckt att den låter rätt otroligt men eftersom mina barn är rätt kräsna med mat så tänker jag att vad ska de kunna äta där? De äter inte röror och sånt, så vad ska de då äta. Men när jag kom dit så va det så fint att jag inte kan förstå vad de inte ska göra där. Massa sand att kunna leka med och det är så fint att man bara kan njuta av att vara där. Vet fortfarande inte vad de kan äta där men fint va det. 🙂 Kan lägga upp mer bilder på instagram imorgon, glöm inte att följa @strongerlife_blogg 😉

Nu säger jag god natt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.