Stronger Life

Fashion for everybody

This post contains adlinks

Jag fullständigt älskar min familj. Jag älskar att vara med de, jag längtar efter de och jag vill verkligen snabbt komma till helgen för att få höra mina barn och prata med min man, hela dagarna. Jag tror nog att de flesta känner väl såhär, det är ju ens familj, det är meningen att man ska känna så. 🙂 Men det är en härlig känsla att få må så bra med sin familj.

Aporpå familj så har jag sett på nätet, att många influensers har matchande kläder med sina barn och även att det finns t-shirt som det står Sister på. Jag har velat ha de ett tag, Speciellt SISTER tröjan och även Mothier och Mini tex, för barnen älskar ju att ha likadana kläder som man själv har, så det vore en kul grej faktiskt. 🙂 Eller så är det bara supertöntigt hahaha, men jag är lite av en tönt när det kommer till sånt.

Det tråkiga är att jag är sent ute, mina barn är för stora. Min åttaåring hade blivit superglad över att ha en sån Mini tröja med tigern på men storlekarna går till max 128. Så vi kan inte leka mini och mother. ? Jaja värt ett försök.

 

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.