Stronger Life

Veckans nya mål

 

traning-workout

 

Monday morning! Hello alla, hur har ni haft det i helgen? Jag hade en fin helg men det gick väldigt fint.

Jag är otroligt taggad för denna vecka, för jag tror och förväntar mig att jag kommer att få nya och bra nyheter. ??
Bortsett från de nyheter jag väntar på så har vi en ny arbetsvecka att se fram emot, det är äntligen över med en del stressande saker som jag hade förra veckan så det blir förhoppningsvis lugnare. Jag behöver verkligen jobba mycket på att varva ner, att andas och lära mig att ta emot stressande saker med ett lugn. Jag hade pulsen uppe hela förra veckan, hade nästan tryck över bröstet men på något sätt mådde jag ändå bra. Förutom i helgen då kände jag att jag fick prata med min man för att förklara att jag inte kunde lyssna på han samtidigt som han ser att jag står med min mobil tex, för då är jag uppenbarligen upptagen med något. Det är såna saker distraherar mig och gör mig lättirriterad, med andra ord, stressad. Men nu hoppas jag på en bättre vecka.

Juste ny vecka, nya möjligheter, nya mål!

Nya mål denna vecka: 

  • Ta ett privat beslut (berättar mer om några veckor)
  • Få ihop mina träningar plus en powerwalk för att varva ner mer.
  • Stressa mindre, delegera jobb och göra det som är möjligt för att ta bort min stressiga situation just nu

 

Vad har du för mål för denna vecka? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.