Stronger Life

Chardonnay weekend

 

Idag var jag så otroligt trött. Jisses vilken hård måndag, jag brukar inte vara såhär trött men idag var jag nog det för att vi var på besök hos grannarna med vin inblandat, i helgen. Det tar ju några dagar att återhämta sig när man blir äldre, haha. Inte bara det, egentligen när man inte är van, vi dricker så sällan vin.

Men i helgen tog jag med mig en Chill out Bib Chardonnay som jag fått hem i samarbete med Chill out Australia. Det var så trevligt att det blev lite sent men så värt det för att när man får njuta av trevligt sällskap så mår man bra. Vi hann prata så mycket om saker som intresserade mig, om sånt som va nyttigt för oss att veta för kommande projekt. Sen är det rätt skoj att våra barn leker bra ihop, de går i samma klass dessutom.

Liten info om vinet förresten, de flesta gillade den. Jag är rätt kräsen på vin, men jag tycker absolut om den.
Det vita vinet har en stor, frisk, fruktig doft med inslag av citrus och även tropiska frukter, den passar bra till lätta och opretentiösa måltider med ljust kött, grillad fisk och sallader. Det är medelfylligt och smakrikt med en mjuk och frisk smak av citrus, honung samt viss smörighet.

 

samarbete-maffiosopr

Produktinformation
Chill Out Chardonnay Australia
Land: Australien
Pris: 219 kr
Alkoholhalt: 13%
Klimatsmart: Ja
Jag längtar tills jag kan få berätta mer för er, jag längtar tills november då jag kan outa vad det är och visa er. Håll tummarna, håll i hatten haha.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.