Stronger Life

Bränner för mycket pengar

God morgon lördag och övriga världen.? Jag ställde väckarklockan idag på 07:00 för att inte försova mig med äldsta dotterns gymnastik. Hon blir hämtad av en kompis och hennes pappa, sen börjar de klockan 09:00-11:30. Fatta vad länge?!

Jaja, nu sitter jag här framför datorn med min kopp kaffe och tänker sätta mig med en ny budget till vårt hushåll. Eftersom jag har en del planer till vintern så behöver jag göra om budgeten och räkna på om och hur det är möjligt.
Jag tycker om att göra nya budgets, jag tycker det är både nyttigt och bra att se över sin ekonomi då och då.

Brukar ni göra budgetar i hushållet? 

money-pengar-framtid

Vad mer ska vi göra idag tro? Det skulle väl bli en fin dag idag, varm till och med? Efter att alla i familjen tränat, förutom lillan som är en liten latmask haha, så kanske vi åker iväg och fikar lite någonstans. Vad kan man göra på helgerna egentligen, som inte kostar skjortan varje gång. Jag har insett att varje gång vi gåt utanför dörren på helgerna, så kostar det oss minst 1000 kr den dagen. Och då har vi inte ens shoppat hem något, varken till huset eller kläder eller nått alls. Jisses. Vågar inte ens röra mig utanför dörren längre. Vi måste bli bättre på det här.

work-blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Green

    Jag gör en gång per år. Inför ett nytt år. Det är bra och nyttigt. Man gör ju nya mål inför det nya året. Ibland måste man spara mer ett år pga investeringar i företaget eller en resa med familjen och då kan man inte fortsätta med den gamla budgeten. Kram Nina