Jag vill operera mig! – Stronger Life

Stronger Life

Jag vill operera mig!

Jag har länge pratat om det här inom min familj, jag har länge känt det, velat det och det är verkligen så att jag vill operera mig. Jag vill väldigt gärna operera mindre bröst, jag är trött på mina stora, hängiga bröst. De är rätt okej, hänger inte så mycket men jag känner igen mig mycket i det Annica Englund skrev en gång om sina bröst. Hon tyckte de var i vägen, det såg inte snyggt ut med en urringning längre utan mer vulgärt. Jag vill gå från D kupa till en B eller mindre C kupa. Det handlar inte om en överdriven förändring men de ska bli mindre ta mig fääään. 😝

operation-kirurgen

Vad hindrar mig från att göra det just nu? Pengar är en sak, men sen är jag mest rädd för att göra ett lyft med ankarärr, jag är rädd att det ska bli fult, jag är rädd för att det kommer att läka gräsligt, jag är rädd för att se ut som frankenstein på brösten. Jag vill inte gå från ett problem till ett nytt, så det känns rätt jobbigt. Det finns inga garantier på att man kan göra det snyggt, på att man kan reparera fula ärr etc. Vågar jag ta det steget då?

Finns det någon här inne som gjort ankarlyft? Hur blev det? Nöjd?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.