Stronger Life

Blev inte som tänkt

Good morning Friday! My good I love you. Jag har längtat så otroligt mycket efter fredag, efter helg. Nu är det bara morgon och det är ju en hel arbetsdag kvar men bara den tanken att det är några timmar bara och vi har ju kul på jobbet med kollegorna, som är som vänner, så är det ändå okej.

Däremot tog det emot att komma upp idag på morgonen, jisses. Att höra väckarklockan 5:25 en fredag morgon, då vill man bara slänga den i papperskorgen, toaletten, ut genom fönstret, vilket som funkar. Men bara man kommer upp så går de bättre, på med träningskläder och gymma. Sen inser jag att mina vikter är inte fixade, jag hade glömt fixa till marklyftstången och allt igår så det va ingen ide att träna nu på morgonen, då kommer jag väcka barnen om jag ska meka med det. Så det får bli i eftermiddag. Ner och duscha ändå, ta en kaffe, smoothie, väcka barn och nu ska vi iväg mot skola och jobb.

Det är ju fredag, så jag tänker att vi kan väl börja morgonen och avsluta arbetsveckan med dagens tacksamhet.
Idag är jag tacksam för att den här veckan har varit en fin vecka med förlåtelse, kärlek och omtanke.
Jag är också tacksam för att veckan har gått snabbt, för att vi har haft mycket jobb, många bollar i luften privat, mycket att planera och tänka på. Jag tycker om rullians, bara det inte går över till stress.
Jag är jättetacksam för att en sak som jag trodde skulle vara ett hinder, faktiskt verkar lösa sig, återstår att se bara…

Så, nu är det din tur. Vad är du tacksam för idag?

tack-gud-thankful

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.