Stronger Life

Min förändring

God morgon torsdag! Jag vaknade kanske inte med ett studs idag men ändå rätt taggad på den här dagen.
Mitt liv har börjat ta vändning. Och till det bättre menar jag då. Jag känner hur jag håller på att växa igen, jag känner att jag nytt ett nytt stadie i mitt liv. Det börjar hända så mycket härligt. Jag tar hand om mig på alla sätt och vis, det har inte hänt förut. Jag är plötsligt mer intresserad av att ta hand om mitt inre. Kanske för att barnen är större nu men jag har mer hunger av att lära mig saker, ta hand om mitt mentala och fysiska. Jag tränar med hjärtat och inte bara för att jag måste pga vikten, jag lär mig att meditera, jag lär mig att lyssna mer på avkopplande musik när jag börjar bli stressad, jag lär mig att säga ifrån och inte ta på mig mer än vad jag behöver, jag lär mig att tacka ja till inbjudningar och unna mig en kväll hos en vän. Jag njuter mer av livet, jag säger ifrån på vad jag inte gillar, så istället för att tjura för att maken missat något så säger jag det direkt. Allt känns bara så mycket lättare och härligare just nu. Undra vad som hänt? Ålder? Mognad? Äldre barn? Kanske en kombo av allt? Oavsett svaret så är jag så glad över resultatet.

Vill bara önska er alla en fin dag denna torsdag. Snart är det helg finisar.

blogg-strong-mama-love

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theres

    Vad härligt det låter! Jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver. Mina barn börjar också bli stora, går själva till och från skolan och behöver inte riktigt den tiden de behövde när de var småttingar (sen har iofs läxorna kommit och tagit över vårt liv, men det är en annan femma…). Jag skulle ljuga om jag sa att jag älskade att bli äldre, men den trygghet och det lugn som kommer med att bli äldre älskar jag verkligen. Jag fyllde 40 relativt nyligen och jag mår bättre än vad jag nånsin gjort tror jag. Fokuserar på mitt välmående, träning, sociala aktiviteter osv. Tänk om man visste som 20-åring att det skulle vara så härligt att vara 40 :).

    Fortsätt och njut av ditt nya fokus!

    1. StrongMama

      Ja alltså jag håller med dig, det är inte så att jag VILL bli äldre och är glad över det hahahaha, nej tack men det finns en trygghet i att bli äldre, man blir lugnare på vissa sätt.
      Vad härligt att höra att du också känner så, inte bara jag 🙂
      Ja däremot läxorna jisses hahaha men men det tillhör ju.

      Kram på dig ?