Stronger Life

Badskor

I samarbete med Fotbutiken.se

Med tanke på mina drömmar jag har i framtiden och för kommande år så funderar jag starkt på att dra iväg till Spanien en sväng. Jag vill se hur det är, hur områdena ser ut. Sen har vi ju bröllopsdag snart som kommer upp och min födelsedag också. Så varför inte ta en tripp till stranden innan det blir för kallt.

Jag saknar de där riktigt varma dagarna på stranden, i solen och havet. Det mindre kul är ju när man bränner sina fossingar, barnens små söta fötter. 🙁 Jag kommer ihåg ett år när de brände fötterna i sanden och fick lite blåsor. Usch vad jag tyckte synd om de!

Men nu vet jag bättre till nästa gång. Skor från fotbutiken till ungarna, det blir ett måste för deras fötter. Men sen skulle jag kunna få minst lika mycket nytta av de också, eftersom jag tycker det är läskigt att trampa i sanden i havet. Tänk själva, men vet inte vad som gömmer sig där under. ?? Så badskor it is. Jag har redan hittat snygga badskor som passar mig fint till en snygg svartvit baddräkt. 🙂

samarbete

Well, nu ska jag sluta dagdrömma för mycket. Det blir inga såna värmeböljor på ett tag just nu. Om vi åker någonstans så blir det Spanien eller Paris så det är ju inte som att man kommer bränna fötterna inom närmsta framtiden direkt. Men absolut något att tänka på.

Idag skiner solen som en härlig vårdag, känns ju inte som höst. Men på kontoret höll vi på att frysa ihjäl så jag måste verkligen ta mig till stan i helgen och shoppa på mig tjockare tröjor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.