Stronger Life

Planera framtiden

Jag är en person som tycker om planering i mitt liv. Jag planerar det mesta och jag fullkomligt älskar personliga almanackor just pga det. Så jag brukar beställa mina almanackor just personliga, med egna bilder och text samt designar de inuti. Det är så bra att det finns sidor för det här.

Jag är nog en av de få som finns kvar i livet som fortfarande skriver almanacka haha. Men jag älskar det, att skriva varje vecka, att planera och sätta upp mål varje vecka. Det är tur att jag har kollegor som är likadana och vänner, då förstår de mig hehe.

Mitt lilla problem är bara att jag tycker om att klicka hem lite för många almanackor varje år, det finns så mycket snyggt man kan göra, har ni sett det? Det jag vill komma fram till är att jag vill så gärna klicka hem en ny almanacka men det är så onödigt nu när årsskiftet bara ligger några månader bort. Tänk att det verkligen är nyår om 3,5 månader!! Galet. Jaja, jag får nog lov att vänta.

blogg-planera

 

Saker jag skulle vilja planera just nu:

  • Nästkommande resa, jag skulle vilja åka bort i oktober då min man och jag firar bröllopsdag då.
  • Jag skulle även vilja resa bort på nyår.
  • Jag önskar ta körkortet, men kommer nog inte hinna det det här året, skulle dock vilja komma halvvägs fram till december. Eller ge det ett försök.
  • Jag skulle vilja komma ner till en bekväm vikt, stanna där ett tag innan jag fortsätter. Dvs gå ner 5 kg fram till dec.

Jag vet inte om jag kommer att hinna med allt det här och om jag kan göra det heller men jag tänker ge det ett försök.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.