Stronger Life

Drama på jobbet

 

This post contains adlinks

Wow vilken dag! Mycket turbulens på kontoret, folk som gråter, som behöver prata ut, som inte kan hantera konflikter och gör det till drama och tillslut fick vi sätta oss ner och prata lite. Det mesta löste sig men den där personen kommer aldrig mer att få tillbaka mig som den nära vän jag en gång var. Drama är inget som passar in i mitt liv faktiskt, jag tycker om raka puckar, ärlighet och kommunikation, inte dramatiska upplevelser på saker som förstoras och sen skvaller till chefen.. Nej tack.
Men jag är proffsig och håller låg profil på jobbet, jag hälsar och är den jag är. En charmig tjej haha.

Hörrni.. Har ni hört att Kenza släpper en parfym. Den kommer att finnas exklusivt på Nordicfeel och heter Alani. Jag hade så gärna velat klicka hem den men tycker det är lite läskigt att köpa Gristen i Säcken och inte veta om den passar mig och om den sätter sig bra på min hud med det pigment jag har. För parfymer luktar olika på människa till människa.

Men apropå parfymer så behöver jag göra en ny beställning på två av mina parfymer som tar slut närsomhelst. Inte bra, måste lukta gott hehe. 🙂

Nu ska jag fixa det sista och sen lägga mig helt kl 21:00 om jag kan få det. Är så trött på att bli väckt mitt i natten av barnen eller en snarkande make. Jag ligger sen vaken i minst en timme och tänker en massa innan jag somnar ingen och strax efter det ringer klockan… alltså orka! 6 timmar sömn och upp för att träna styrka på morgonen 6:00.. det är tufft. Men imorgon är det vilodag.

 

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.