Stronger Life

Resa i november

Jag har inte hunnit skriva så mycket idag på eftermiddagen för jag har bara suttit i telefonmöten, stressat hem för att laga middag, svarat på en massa mail, kollat upp den nya adressen till min dotters nya gymnastikgrupp och allt det där familjära som man ibland blir överrumplad av. Men det har gått bra, har haft pulsen uppe i halsen idag på eftermiddagen och det har inte känts bra men jag överlever. Har ont i bröstkorgen men ska lägga mig tidigt idag så att jag kan återhämta mig under natten. Det är otroligt många bollar i luften just nu, på gott och ont.

Jag är helt såld på att köpa boende i Spanien och det enda jag drömmer om är just det. Det låter verkligen som jag, som något som passar mig bra. Jag älskar havet när det är turkost, jag älskar pool och det har de flesta husen där, gemensamt, jag älskar palmer och centrum med liv enda in på kvällen, jag älskar värme på kvällarna… ja alltså allt är så jag. Jag måste ha något i Spanien. Vet inte exakt vart det blir än men jag kollar lite överallt.

Jag funderar starkt på att åka ner dit i november och kika runt lite på områden. Känna av hur det är i Torrevieja kanske, Murcia, Alicante, Malaga? Jag vet inte ens vart jag ska börja.

barn-kids

Just nu är det nog dags att stänga ner datorn, resor, lägenheter och allt vad det är. Jag måste duscha, packa matlådor, träningsväskor och allt sånt som barnen ska ha klart till imorgon. Jag längtar redan så hårt till helgen, så att jag kan sitta med maken och prata bort oss i timmar om allt vi önskar och drömmer om. 🙂 Bästa jag vet.

God natt finisar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva på Norrgården i Säve

    Det tkr jag absolut att du ska göra! Huset i Spanien är bland det bästa vi har köpt. Vi köpte lite söderut från Torrevieja, i La Zenia. 10 minuter till stranden och 5 minuter till ett stort shoppingcenter. Kan inte bli bättre?Lycka till!

    1. StrongMama

      Åh har du i La Zenia!!? Jag har ju funderat på det området men fastnade lite mer för Torrevieja Centrum tror jag. Alltså jag blir galen, jag vill köpa typ NU!! haha, jag kommer nog också att tycka det är det bästa vi kunnat göra, längtar så!
      Tack för tips. 🙂 <3 kram