Stronger Life

En av mina drömmar

morgon

God morgon söndag! 

Vi började morgonen lite annorlunda, nämligen med läxor. Jag tänker nämligen så att om man får in vanan att göra läxorna på morgonen under helgen och sen visar då barnen att sen har de ledigt resten av dagen så blir det både lättare att göra läxan, vilket leder till att man ”orkar” göra den och även att roligare eftersom vi kan göra den tillsammans och göra läxan på ett mysigt sätt.

I natt har jag knappt kunnat sova. Jag hade så mycket adrenalin i kroppen att jag inte visste hur jag skulle varva ner. Jag är ju en person som gärna tar på mig massa mål och planer som jag vill fullfölja omgående. Jag blir ivrig och vill inte vänta med att börja på mina projekt, jag vill göra de på en gång, eller i alla fall börja med de. Men när det beror på andra människor så kan jag bli otålig och tar det alldeles för lång tid så tappar jag intresset. Vilket inte är bra såklart, det är ju mina planer och projekt, då ska jag inte ge upp de så enkelt, utan kämpa.

Men jag kan inte låta bli att bli galen, jag vill bara börja på en gång. Min dröm just nu är att hitta rätt mäklare som kan hjälpa mig att hitta en lägenhet/hus i Spanien. Jag gillar ju inte hus, varken i Sverige eller utomlands så jag tror jag kommer att sikta på lägenhet men jag har inte bestämt vart i Spanien och jag har inte bestämt än vilken mäklare. Det här blir spännande.

Kopa-hus-i-spanien-flytta

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.