Stronger Life

Nya mål denna måndag

Hörrni det är måndag och det är ny vecka. Med den nya veckan kommer också de nya målen. Jag har nya förväntningar, nya mål och ny energi att ta tag i denna vecka. Jag har varit sjuk nu ett tag och nu när jag är frisk så vill jag komma igång så snabbt jag kan. Jag har mycket att nå, målmässigt så det finns ingen tid att spilla här inte.

Med den nya måndagen är jag glad över att jag haft en sån fin helg med min familj. Jag är mycket tacksam för att ha varit med vänner, med barnen, med maken, med familjen. Jag har hunnit med mycket den här helgen och känner att den varit lång.

  1. Men nu är det dags för nya mål och den här veckan önskar jag börja mornarna med träning och fortsätta dagarna med bra och strikt kost. Jag vill stå på 64 kg på min bröllopsdag som är i oktober så jag har mycket att jobba med. Jag vet inte vad vi ska göra men det kanske blir ett enklare firande då det är på en vardag samt att vi har våra mål att spara mycket pengar för framtida planer…
  2. Mina andra mål är att hinna med att prata med barnen, minst 5 minuter en och en varje dag. På så sätt fångar jag upp de och hinner med att märka om det är något som behövs uppmärksammas.

Återkopplar på fredag om jag lyckats med mina mål.

Min måndag startade jag med träning, med en god kopp kaffe på morgonen i min ensamhet medan barnen sov och sen fortsatte jag den i lugn och ro med barnen också. Mot skolan, mot kontoret och sätta igång dagen. Ha en fin måndag!

blogg-influencer-strongerlife-familjeliv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.