Stronger Life

Söndagensplaner

Det är söndag och det innebär att det är dags för matscheman och veckohandel. Det ska planeras för veckan, göras inlägg, matlådor, fixa kläder, väskor inför veckan samt städa huset. Söndag är egentligen inte direkt en ledig helgdag för det är mer jobb på en söndag än vad det är på måndag-onsdag tillsammans haha. Men jag älskar när allt är klart, då njuter jag av att ha mina matlådor klara för veckan, över att ha alla kläder tvättade, vikta, organiserade.

Jag är rätt glad över att jag klickat hem en massa nytt med kläder också, för jag tänker att jag ska ha mer ordning på min garderob nu. Jag vill organisera allt mer. Det ska finnas byxor för låga skor och det ska finnas byxor för höga klackar. Det ska finnas bra utbud på t-shirts, skjortor och tjocktröjor samt några enstaka linnen. Det ska finnas jeans som är raka och bootcut, samt svarta finbyxor som är vida, raka, bootcut. Ungefär 3 svarta, 3 jeans och ett antal tröjor. Det blir lagom tror jag, för både höst och vinter.

Jag ser fram emot hösten nu, känns bra faktiskt. Att planera hösten, lada i allt jag har i huvudet och börja med målen. Jag har inte hittat en ordentlig plan än så därför har jag inte sagt mycket mer men det kommer. Behöver klura lite mer på det.

Har du planer för hösten? Får du ångest av den?
Själv älskar jag hösten, tycker inte den är deprimerande, tycker den är vacker och mystisk samt ger en känsla av nystart efter sommaren.

klader-mode-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.