Stronger Life

Vi bondade igår

familj-barn

 

Hello weekend

Jag vaknade trasig, med en kopp kaffe i handen sitter jag här och fattar inte hur jag ska överleva helgen. Jag är för rastlös för att bara ligga still och inget göra. Att vara sjuk är inte min grej. Att vara still är inte min grej. Men jag överlever väl.

Gårdagen var jättebra, lyckad med barnkalaset. Min minsting var jättenöjd och glad över att få ha sina närmsta vänner över på kalas. Det blev filmkväll och en lugn stund med vännerna. Vilket jag var väldigt tacksam för eftersom jag var sjuk, är sjuk. Förbaskade hals och hosta, förbaskade snor. Hur ska jag nu kunna träna, det är bara glömma träningen för en vecka framöver minst. Arg jag blir.

Så gårdagen hur som helst, lyckad och bra. Bondade bra med en av mammorna och har stämt träff nästa vecka för käka lite middag och ta någon glas vin över lite snack om livet.

Så mitt tips till er som är lite trötta på att anordna perfekta superkalaset och vill ta det lite lugnt. Gör en filmkväll hemma, bjud de närmsta kompisarna, ha enkel mat, lite tårta, och bjud på snacks under filmens kväll. Det blev en jättelyckad fest och flera sa att det var det bästa kalaset de någonsin varit på. Underbara ungar.

 

familjeliv

snacks-gott-kids

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.