Stronger Life

Bli full på jobbet

Hello bloggen, jag trodde seriöst att jag skulle vakna bra idag men det är jag verkligen inte. Men jag måste ta mig in till jobbet, jag har två kollegor som ska sluta så det är bra om jag är med fram till lunchen i alla fall. Sen får jag skippa fikat med bubbel… även om det hade varit rätt nice. Men att sitta och dricka bubbel är ju lite farligt och sen fortsätta jobba och dessutom komma hem till en massa barn, eftersom vi har barnkalas idag. Så njaa, visst man måste ju inte sätta sig och kröka på jobbet men det blir ändå knasigt för det champagne chefen ska bjuda på, det slår snabbt hos mig. 🙂

Jag har en känslig hals idag, smått med rethosta och känner mig helt golvad. Men jag är så glad och nöjd med att det är fredag. Jag vill gärna säga att jag ska vila imorgon men jag undrar om det blir så, när det är fint väder vill man ju knappast sitta inomhus.

Nu ska jag svepa i mig en kopp kaffe, se om jag kan vakna till lite och sen traska iväg till kontoret för att få lite jobb gjort.

Ha en fin fredag och glöm inte att vara tacksamma för det vi har i livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.