Stronger Life

Vaknade tjock

God morgon världen. Jag sov riktigt dåligt inatt, blev väckt av ett av barnen som ville gå på toa men är mörkrädd. Sen kunde jag inte somna om och låg vaken bra länge. När jag väl somnade så gick morgonen snabbt för klockan ringde strax efter och jag vaknade tjock i halsen. Jag har inte varit sjuk på superlänge och jag säger inte att jag är sjuk heller, det kan vara allergi för jag har haft allergi på känn rätt länge nu sedan jag kom hem från semestern. Jag trodde pollen var över men icke sa Nicke tydligen. Men jag får känna efter idag och se hur dagen utvecklar sig.

Maken ska ju jobba över idag igen men denna gång får jag hjälp av min mamma så att om jag mot all förmodan blir sjuk så har jag hennes hjälp här. Vilken tur jag har ibland.

goodmorning-bed-sleep-sova-beauty

Nu ska jag ta mig upp ur sängen, gå ner och ta min kaffe, frukost, väcka barnen som har sovmorgon idag och sen skicka iväg de till skola samt åka in till kontoret en sväng.

Jag ska ändå pumpa i mig C-vitamin, Zink och Echinacea ifall att, för att förebygga sjukdom. Det är så jag har klarat mig i flera år utan att bli riktigt sjuk.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.