Stronger Life

Att glömma barnen!

Usch jag blev inte mycket bättre senare, jag glömde mina Echinaceadroppar hemma så på jobbet blev jag bara sämre och sämre utan att knappt märka av det. Plötsligt kände jag bara, ”jag måste hem, så att jag kan komma in imorgon”
Och imorgon vill jag må bra, för vi har avtackning till två kollegor och jag vill inte missa varken lunchen eller fikat. 🙂 Men då måste jag kurera mig ordentligt.

Sen så måste jag hämta mina barn också, maken jobbar över igen.
Min man är rätt komisk. Han vet att jag är rätt så disträ av mig, att jag är glömsk med sådant som inte är mina rutiner. Att hämta barnen tex är inte min rutin. Jag lämnar varje dag, han hämtar varje dag. Men ibland jobbar han över och då är det jag som ska hämta.. oftast missar jag tiden och sitter på kontoret klockan 15 när jag borde ha gått, så det slutar med mycket stress och det är inte kul.

Jaja nu måste jag kolla lite på nätbutiker för att se vart jag kan hitta bra partyprylar inför kalaset. Imorgon är det ju spontant kalas men nu hinner jag inte beställa från min favorit Partykungen. Men det finns ju butiker i olika centrum man kan köpa från. Jag hoppas bara att jag ska må bra till imorgon. Jag måste!

blogg-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.