Stronger Life

Sexy lips

Innehåller adlinks

Hej på er denna morgon/förmiddag, hur mår ni? Jag vaknade tidigt men tränade inte, jag fixade mig bara och tog en kopp kaffe nere framför min dator. Jag har haft utvecklingssamtal med ena dottern denna morgon och det gick jättebra. Jag har rusat till jobbet, ska hinna med ett antal grejer innan jag kan checka ut och hämta barnen igen. Maken jobbar över igen och jag är den som ska rodda med allt i hemmet.

Nästan alla är på en utbildning idag så jag är rätt ensam på kontoret.
Jag funderar på att skaffa ett inlogg till någon sida man kan lyssna på ljudböcker. Jag är så sugen på att sluka i mig nytt, motiverande och energigivande böcker. Typ personlig utveckling eller något i den stilen. Ibland har man ju gratis 30 månader via HM appen, ska ta och kolla upp det.

Förresten så vill jag tipsa er om en sak som nog de flesta redan vet. Måste tipsa om den världsberömda läppglansen som många känner till och vet hur bra de är. Lämnar så fina och fuktiga läppar med ett litet skimmer av färg. Så fina! Finns i flera färger men min heter clarins instant light #01

beauty-blogg

blogg-influencer

beauty-blogg

blogg-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.