Stronger Life

Det är fullproppat

blogg-influencer-life-motivation

God morgon världen. 

Vilken härlig känsla att kunna vakna upp och vara tacksam för allt man har och är. Det är något jag verkligen jobbar på för jag vill vara mer här och nu, vara mer tacksam för det jag har istället för att jaga nytt, nytt, nytt hela tiden. Ibland känner jag mig fången i konsumtionsvärlden för jag älskar ju att shoppa men det är ju inget som behövs många gånger.

När jag var utomlands detta år, på semester,  insåg jag hur andra har det. De använder sina prylar tills de på riktigt inte kan användas mer. Med eller utan handtag, med eller utan lock, snöre, med repor, ja alltså det användes. Men här går vi och köper nytt så snart det är en repa på kaffebryggaren ungefär. 🙂

Jag vill vara mer tacksam för det jag har i mitt liv. Se värdet i att ha hälsan i behåll, att ha ett hem med så mycket prylar att jag kan lägga undan säsongs prylar i lådor och skåp. Jag har så mycket saker att uteförrådet är fullproppat Är det nödvändigt? NEJ det är det inte. Jag borde rensa och sälja iväg en massa. Men oftast är det tiden som hindrar mig.

Hur som helst så är jag väldigt tacksam att jag vaknat upp idag, fått pussa mina barn, fått chansen att yoga denna morgon, fått en frisk kropp som orkar bära mig, orkar bära mina barn, orkar springa, röra mig, böja mig, sätta mig och gå upp på morgonen.

Vi har väl rätt mycket att vara tacksamma över eller hur?

mindset-power-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.