Stronger Life

Resultat vägning

strongerlife

God dag lördag, det är ju lördag och det innebär ju vägning för mig enligt MammaFitness direktioner. Varje fredag väger man egentligen men det fick bli idag lördag och mäter man sig och varannan fredag tar man bilder för att skicka in till sin personliga tränare på MammaFitness. I början var det svårt att väga sig för det var nästintill ångest men när allt väl började kicka igång med viktnedgången så blev det lättare och lättare. Nu vet jag att jag står runtomkring 65 kg och har nått mitt första delmål så jag är väldigt nöjd och har inga problem med att väga mig. Även om jag skulle ha gått upp från 65,3 till 65,9 så är jag nöjd över att ha åstadkommit bra saker med min kropp. Jag ser fina konturer och jag ser muskler, men mer kommer. 🙂

Idag stod jag på: 66,0 kg exakt, blankt

Känslan: Jag överlever, jag kanske inte ville gå upp direkt men jag visste att jag skulle det med tanke på att jag ätit lite under semestern och börjat äta mer nu igen. Så visst går man upp men det är inte i fett. Jag mår ändå bra, jag tycker om det jag ser i spegeln ändå.

Nya mål: Gå ner till mina 65 kg igen till nästa vecka eller två. Ett kilo ska inte vara så svårt, dock styrketränar jag och muskler väger mer, men på två veckor ska jag kunna nå 65 kg.

Så nu kör vi bara framåt. Man ska alltid försöka blicka framåt och inte bakåt. Lättare sagt än gjort.

workhard-strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.